Részletek

newsletter

Saját levelezőszerver saját IP címmel mag

Minden hírlevélrendszernek sarkalatos pontja, hogy a nagy mennyiségű üzenet küldésénél fellépő problémákat hogyan lehet kezelni. Az egyik tipikus probléma az, hogy a fő levelezőszerver IP címét érzékenyebb levelezőszerverek letiltják (a nagy mennyiségű beérkező levélből feltételezik a spammelést), és nagy nehézségek árán lehet csak kikerülni a feketelistákról. Ha több ügyfél egy közös szervert használ, a probléma még súlyosabb, mert egy másik ügyfél esetleges hanyagsága miatt (leiratkozási link vagy E-mail cím ellenőrzésének hiánya) mindenki szenved.

Ezért mi minden ügyfelünk részére saját dedikált IP címmel rendelkező saját levelezőszervert biztosítunk. Természetesen a szükséges előkészületeket és óvintézkedéseket így is megtesszük (pl. a domainhez rendelt SPF rekordokat beállítjuk illetve a nem nálunk hostolt domaineknél segítséget nyújtunk), illetve rendszeresen ellenőrizzük a nyilvánosan elérhető feketelistákban az egész IP tartományunkat.

Korlátlan számú és méretű lista bus22

Nem szeretnénk alkotói szabadságodat korlátozni, hozzáféréseddel akármennyi levelezőlistát létrehozhatsz,  a listáidnak akárhány feliratkozott tagja lehet, sőt, a beköthető domainek számát sem korlátozzuk. A felhasználás költsége kizárólag azon múlik, hogy az elküldött leveleiddel mennyi adatforgalmat generálsz.

Időbeli korlátozás nélküli levélküldés date1

Nálunk küldhetsz levelet a nap 24 órájában.

Aktív küldési szűrők

Létrehozhatsz a hírleveleidnél olyan szűrőfeltételeket, amelyeket a küldés pillanatában kiértékel a rendszer és  eldönti, hogy adott listataghoz küldjön levelet, vagy sem.  Egy példa: hírleveledet kiküldheted ismét, azoknak a felhasználóidnak, akik először nem olvasták el azt.

HTML és Flash űrlapok geraaa

Az űrlapok segítségével teljesen automatizálhatod a hírlevélrendszeredet. Hírlevélrendszerünk feliratkozó űrlapokat készít, ami a weboldaladba illesztve automatikusan kezeli a fel és leiratkozásokat a megerősítést kérő E-mailek segítségével.

Split teszt

Küldéskor tesztelheted szövegírói vénádat: végleges kiküldés előtt az üzenetet két változatát variálva kiküldheted egy szűkebb csoportnak, és amelyiken nagyobb eredményességet mérsz, azt használhatod a végleges üzenetnél.

SPAM ellenőrzés nosp

A spamszűrő programok a hírlevélküldők mumusai: mivel a hírleveleket általában több ezres/tízezres példányszámban küldik el, a levelezőszerverek különös figyelemmel vizsgálják őket. Most megnézheted, mit lát az üzeneteidből a spamszűrő, még segít is “spamtelenebbé” tenni az üzenetedet.

Online üzenet szerkesztés

Ennél nem is lehetne egyszerűbben: a webes kezelőfelületen megírhatod a leveleidet, elvégezheted a szükséges formázásokat, képeket / linkeket illeszthetsz be. Nincs több HTML forrás bűvészkedés…

Grafikus statisztikai elemzések pie

Látványos kimutatásokat és használható riportokat készíthetsz a kiküldött leveleidről, vagy letöltheted Excel formátumban az eredményeidet. Nyomon követheted hírleveleid olvasottságát, a beillesztett linkek sikerét.

Egyéni listamezők

A listáidat feltuningolhatod saját mezőkkel, amelyeket akár el is rejthetsz a jelentkezési űrlapjaidban, ugyanakkor felhasználhatod küldéskor a válogatási, küldési szűrők alkalmazásakor.

info@marketingposta.hu