Referenciák

Állásportálunkon sok ezer regisztrált álláskereső van, akik számára nagyon fontos, hogy a hírlevélben kiküldött legfrissebb állásajánlatokról gyorsan és pontosan értesüljenek. Ezért nélkülözhetetlenné vált számunkra egy professzionális hírlevélküldő alkalmazása. A döntésnél fontos szempont volt, hogy leveleink nehogy SPAM-ként landoljanak álláskeresőink postafiókjában, hiszen a korábbi hírlevélküldőnk használatakor több ezer freemail-es címre kiküldött levél esetén erre már volt példa. A marketingposta szakemberei végül is meggyőztek minket, hogy az általuk biztosított egyedi IP cím védelmet nyújt ez ellen. Azóta is minden problémától mentesen és sikeresen használjuk ezt a rendszert.

hoteljob.hu állásportál

Több hírlevélküldő rendszer alapos tesztelése után döntöttünk a marketingposta.hu mellett. Az összes számunkra kiemelten fontos funkcióval rendelkezik úgy mint perszonalizálható levelek, részletes statisztikák, automatizált kiküldés, saját HTML forrás megadás. Ezeken felül olyan szolgáltatásokat is nyújt, amelyekre korábban nem is gondoltunk, de kipróbálás után a nélkülözhetetlen kategóriába került, mint pld a spam ellenőrzés.
Amióta a marketingposta.hu-t használjuk kevesebb munkával, több bevételt realizálunk.

Posta Tibor, sat.hu műholdas portál

Hírlevél feliratkozóink száma meghaladja a 10.000 főt, ezért nagyon sokat szenvedtünk korábban azzal, hogy megfelelő hírlevél küldő szoftvert találjunk. Párszor belefutottunk olyan cégbe, ahol borzasztó volt az ügyfélszolgálat, nem reagáltak a kérdésekre. Olyan is előfordult már, hogy a tesztidőszakban jó volt a szolgáltatás, de annyiba került egy e-mail kiküldése, mint egy postai borítéké. A marketingposta.hu csapata gyorsan reagál a kérdéseinkre, szolgáltatásuk sokrétű, érthetően (gyakran képernyő videóval) megmutatják a szoftver működését, és az áraik megfizethetőek.

Langmár Zsuzsanna, elevengyerekek.hu

A marketingposta.hu használatával rengeteg időt takarítottunk meg, hiszen a HTML levelek is egyszerűen és gyorsan elkészíthetőek, webszerkesztői ismeretek nélkül! A plusz funkciókkal pedig még hatékonyabbá és eredményesebbé tesszük a marketing kampányainkat.

Vaszil Angelika, z-press.hu könyvkiadó és digitális nyomda

Először meglepő, majd boldogságos érzés volt néhány hete megtapasztalnom, hogy értek a hírlevélküldéshez. Tekintve, hogy nálunk nem az én feladatom a hírlevek postázása, addig semmit nem tudtam róla, hogy miképp működik a bűvös marketingposta.hu. Múlt héten aztán egy váratlan fordulat kapcsán nekem jutott az elsőre sokkoló feladat – levélküldés. Bemerészkedve a programba, s némi telefonos segítségnyújtás mellett aztán ment minden, mint a gyorsvonat – kiderült, felesleges volt stresszelni. Nem hittem korábban, hogy ez ilyen egyszerű és átlátható, hogy minden ilyen könnyen és gördülékenyen működik. A levél szerkesztése ugyanúgy megy, mint bármely szövegszerkesztővel, képeket is sikerült csatolni, a gyors formázás után tudtam küldeni magamnak mintalevelet, hogy tényleg a tuti verzió menjen ki az olvasóknak. Köszönöm, hogy ilyen klassz rendszert kaptunk a kezünkbe, mellyel bosszankodás nélkül, tényleg örömmel lehet dolgozni!

Nagy Gyöngyi, bioalvas.hu

Ha hírlevelet kell küldeni, akkor az ember először arra gondol, hogy semmi gond, fogom az outlookomat, feltöltöm a címlistámat, aztán adj neki. De ez valami olyasmihez hasonlít, mint amikor vakon nyúlunk belel a megoldáshalmazba. Ha azonban a hírlevélrendszer műfajt komolyan veszed, akkor a marketingposta.hu megoldását melegen ajánlom neked! Megtalálsz benne minden eszközt, amire szükséged van, attól kezdve, hogy kezeld a feliratkozóidat, időzítve küldj nekik leveleket, nyomonkövesd leveleid olvasottságát stb., egészen az olyan finom vitaminokig, mint split teszt meg a többiek. Ha piknikezni mész nem mindegy, hogy egy műanyag evőeszközkészletet viszel magaddal, vagy egy svájci bicskát. Nem?!

Gasparek Ferenc

Én egy egyszerű autószerelő vagyok, és a korom szerint már nem tartozom a fiatalok közé. A számítástechnika nincs a véremben, mint sok mai fiatalnak. Mikor először jelentkezett a probléma, hogy Outlookkal kell névre szólóan, száz darabnál több levelet kiküldeni, megismerkedtem több levélküldő rendszerrel. Mindegyikkel volt több problémám. Egy véletlen folytán ismerkedtem meg a marketingposta.hu rendszerével. A legnagyobb gondom vele, hogy nem ismerem az angol nyelvet, és így néha nem elsőre találok rá a helyes megoldásra. Cserébe viszont sokkal átláthatóbban és egyszerűbben dolgozik, mint az általam ismert társai.

Deme Tibor, chevroletsajo.hu

info@marketingposta.hu